Ruim 8000 euro bij Running Dinner Almere 2019

Ruim 8000 euro bij Running Dinner Almere 2019

De Tafelronde 155 uit Almere haalt in totaal €8.156,55 op voor Stichting Wensjes en Stichting Sky.

Op het wederom uitverkochte Running Dinner in Almere hebben 180 gasten genoten van een heerlijke avond. Dit jaar waren de restaurants Le Baron, Finn en Nul36 het podium voor deze 10de editie van het Running Dinner Almere.
Gezellig dineren, nieuwe mensen leren kennen en tegelijk bijdragen aan een goed doel is het uitgangspunt van het running dinner.

Burgemeester Franc Weerwind opende de avond bij club Cell. Na zijn speech ontving een ieder een SMS om te laten weten waar zij het voorgerecht gingen nuttigen. Na het voorgerecht kwam de volgende SMS met het restaurant en tafelnummer voor het hoofdgerecht.

Ook dit jaar werd het dessert gezamenlijk genuttigd bij Anno. Na het spectaculaire Grand Dessert buffert werd de cheque door voorzitter Franco Achtien en de overige leden van de tafelronde uitgereikt aan Stichting Wensjes en Stichting Sky. Als extra verrassing zijn er een aantal extra donaties gedaan tijdens de avond waardoor de opbrengst nog mooier was.

“Een prachtig resultaat waar wij als Tafelronde 155 trots op zijn en wij zijn dankbaar voor het resultaat en bedanken graag alle deelnemers,sponsoren en partners. De OVSA welke dit jaar voor de 2e keer op rij hoofdsponsor van het evenement is zijn wij extra dankbaar. Zonder onze sponsoren en partners hadden we dit mooie resultaat niet kunnen bereiken. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie in 2020” aldus Franco Achtien (voorzitter Tafelronde 155)
Volgend jaar zelf mee ‘runnen’ dat kan. Meer informatie is het vinden op de website www.runningdinneralmere.nl en voor meer informatie over de Tafelronde 155 kun je kijken op www.tr155.nl.