Over het RDA

Over het Running Dinner Almere

Het klinkt een beetje als een nieuwe hype tijdens het hardlopen. Verschillende afstanden lopen en onderweg lekkere hapjes en drankjes proeven. Gelukkig is niets minder waar. De heerlijke gerechten en drankjes zijn er wel, gelukkig hoef je er niet je sportieve kleding voor aan te trekken. “Het Running Dinner is daarmee dé culinaire belevenis in het stadshart van Almere. Tijdens het Running Dinner wordt er een 3-gangen diner geserveerd op diverse speciaal geselecteerde locaties in het Stadshart van Almere.

 

Als deelnemer, of zoals wij het zeggen Runner, ga je op een gezellige manier dineren in drie verschillende restaurants en leer je nieuwe mensen kennen. Daarnaast levert jouw deelname aan dit evenement een bijdrage op aan de goede doelen. Dit jaar steun je met jouw deelname stichting Wensjes en stichting Sky. Met dit idee in je hoofd is het toch een stuk prettiger dineren. Op het Running Dinner komen veel zakelijke relaties en dit maakt het een mooie gelegenheid om te netwerken.

 

Bij elke gang zit je weer met bekende of nieuwe mensen aan tafel. Alle runners starten op dezelfde locatie, namelijk Club Cell. Hier zal de burgermeester van Almere, Franc Weerwind, je persoonlijk welkom heten. Vervolgens is het tijd om daadwerkelijk te ‘runnen’. Onder het runnen verstaan wij het wandelen naar het volgende restaurant. Je krijg je bij elke gang een sms naar welk restaurant je toe mag. Je hoeft dus geen sportkleding aan, want je hoeft geen marathon te rennen.”

 

Klinkt goed toch? Al missen we nu wel een heel belangrijk element. Juist, de goede doelen. Aan het eind van de avond komen alle runners weer bij elkaar voor de borrel waar we ook de cheques zullen uitreiken. Kortom, een avond vol gezelligheid, lekker eten en het goede doel!