Initiatiefnemer Richard Gerding

Initiatiefnemer Richard Gerding

Richard Gerding over de champagne actie:

We leven momenteel in een vreemde tijd waarin we rekening moeten houden met zoveel veranderingen in zo een korte tijd. Net als de lokale ondernemers gaan ook lokale goede doelen uitdagende tijden tegemoet. De tafelronde 155 wil graag zijn steentje bijdragen zoals wij elk jaar in Almere hebben weten te doen. Helaas moeten ook wij ons aanpassen aan deze nieuwe werkelijkheid en is het Running Dinner dit jaar niet mogelijk.

 

Desalniettemin willen wij ons blijven inzetten voor de Almeerse goede doelen die wij een warm hart toedragen. En wij weten dat veel mensen in ons netwerk zich hetzelfde voelt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit jaar een laagdrempeliger manier van steunen bedacht.

 

Met onze champagne verkoop willen wij onderstrepen dat zelfs in deze aparte tijd, het belangrijk is om stil te staan bij waar wij nog dankbaar voor kunnen zijn. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, een personeelslid die ondanks de Pandemie nog keihard voor de zaak werkt, een collega ondernemer die het moeilijk heeft. Neem deel aan onze champagne verkoop en steun een goed doel naar keuze binnen Almere.

 

In deze tijd kunnen ze dit goed gebruiken.

Richard Gerding over het Running Dinner Almere:

“Het Running Dinner is een evenement waar ik elk jaar naar uitkijk.

 

Een evenement die het steunen van Almeerse initiatieven gericht op Almeerders die hulp kunnen gebruiken combineert met het bieden van Almeerse ondernemers en professionals de kans om nieuwe mensen te leren kennen en laagdrempelig te netwerken.

 

Wij van de Tafelronde Almere 155 genieten elk jaar weer aan het einde van de avond als we een mooi bedrag mogen uitreiken waarvan wij weten dat dit door Almeerse Helden op een mooie manier gaat worden gebruikt om mede-stadgenoten een helpende hand te bieden.”