Initiatiefnemer Collin Meijer

Initiatiefnemer Collin Meijer

Collin Meijer over de champagne actie:

Dit jaar gooien we het helemaal over een andere boeg. Helaas is het (nog) niet mogelijk om wederom een groot diner in het stadscentrum te organiseren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we niet kunnen genieten tijdens een heerlijk diner thuis. Daar horen natuurlijk de beste champagnes bij. Ik ben super trots dat we dit jaar deze champagnes van J.M Goulard kunnen aanbieden. Zo kunnen we een goed doel steunen en tegelijkertijd zelf ook genieten. En genieten, met deze wijnen is dat niet zo moeilijk!

 

Twijfel dus niet en bestel nu, dan zorgen wij voor een tijdige levering!

Collin Meijer over het Running Dinner Almere:

“In het dagelijkse leven zijn we allemaal druk en hebben we een overvolle agenda. De hele week hard aan het werk en dan s’avonds nog even sporten of een uitje met vrienden of familie. Herkenbaar?

 

Ook voor mij is dit de dagelijkse realiteit. Overdag race ik van afspraak naar afspraak, het is dan ook heerlijk om zo af en toe ergens een hapje te eten of er een weekje tussenuit te gaan naar een warm oord.

 

Hoe vanzelfsprekend dit ook allemaal klinkt, is dit lang niet voor iedereen mogelijk. Ik mag mij gelukkig prijzen met mijn gezondheid. Dit is helaas voor veel mensen niet het geval. Zeker kinderen zouden een onbezorgde jeugd moeten hebben en niet alle hoekjes en gaatjes van het ziekenhuis moeten kennen.

 

Dit is de reden waarom ik mij graag inzet voor het Running Dinner Almere. Nieuwe mensen in Almere leren kennen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het goede doel. Dit jaar niet één maar zelfs twee goede doelen! Hoe mooi is dat?

 

Ik kijk ernaar uit om met jou in gesprek te gaan, tot de 3e?”