Goede doelen

Goede doelen

Running Dinner Almere Editie 2019

Stichting Wensjes

Het helpen van mensen in urgente nood staat centraal bij Wensjes. Je kunt hierbij denken aan mentale en materiële ondersteuning. De praktijk wees uit dat mensen dagen moesten overbruggen voordat zij bij het VLA (Voedsel Loket Almere) terecht konden. Tijdens deze dagen zij eten halen bij Wensjes. Ook voor spullen zoals huisraad en kleding kan men bij Wensjes terecht. In de volksmond wordt dit de inloop genoemd, waarbij zonder betaling hulp en goederen meegegeven wordt.

Stichting Sky

Sky Vernes, een jongen van 9 jaar oud, heeft cerebrale parese: een aandoening waarbij kinderen moeite hebben met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar. Bij alles wat er gedaan moet worden heeft hij hulp nodig. Om de kwaliteit van Sky’s leven zoveel mogelijk te verbeteren, zal hij twee keer per jaar behandeld moeten worden in de kliniek in Oekraïne. De kosten voor zijn behandeling worden niet vergoed door de verzekering.

Running Dinner Almere Editie 2018

Stichting Gouden Dagen – Polderburen

Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor ‘Gouden Dagen’ van Polderburen Almere. Deze stichting om het leven van ouderen kleur te geven door het vervullen van wensen van ouderen. “Met dit opgehaalde bedrag kan de stichting Gouden Dagen zo’n 105 wensen vervullen”, aldus Jacco van der Velde, voorzitter van de Tafelronde Almere 155.

Lees het artikel op de website van Almere zaken:
http://www.almerezaken.nl/nieuws/1450335-running-dinner-levert-ruim-8-000-euro-op-voor-vervulling-wensen-ouderen