Goede doelen (oud)

Goede doelen

Running Dinner Almere Editie 2020

Stichting Kanjer Wens

Stichting Kanjer Wens is een stichting uit Almere die wensen vervult van kinderen van 3 tot en met 15 jaar die een ernstige ziekte hebben, sommige levensbedreigend, andere chronisch. Al deze kinderen hebben één wens gemeen; dat zij weer gezond mogen zijn. Helaas kan de stichting deze wens niet vervullen maar alle andere wensen die zij hebben, kunnen zij met hun team van enthousiaste vrijwilligers wellicht wel vervullen. Deze wensen kunnen veelomvattend zijn, zoals bijvoorbeeld een Kanjer Wens Dag waarbij een ontmoeting met een bekende YouTuber plaatsvindt. Of een evenement bezoeken, een cadeautje, een dagje naar een pretpark of een ritje met husky’s.

Het zijn dagen waarbij het hele gezin kan genieten. Want ook zij kunnen dan weer een dag plezier beleven met het wenskind. Zo’n fantastische dag kan alleen met behulp van sponsors worden geregeld. Deze sponsors zijn van groot belang daarom zou het geweldig zijn wanneer er meer sponsors bij zouden komen. Wilt u ons ook helpen om ernstig zieke kinderen een dag te geven die zij nooit meer zullen vergeten? Mede dankzij uw hulp kunnen zij nog meer Kanjer Wens Dagen organiseren.

Stichting Kanjer Wens

Running Diner Almere 2020

Gezellig dineren, nieuwe mensen leren kennen en tegelijk bijdragen aan een goed doel! De Tafelronde Almere organiseert op dinsdag 3 maart 2020 voor de 11e maal het Running Dinner. Dit jaar in samenwerking met Almere Centrum.

Culinair genieten van een 3-gangen diner op diverse speciaal geselecteerde locaties in het Stadshart van Almere. Nieuwe mensen ontmoeten, genieten van heerlijke gerechten en drankjes, netwerken én daarmee een bijdrage leveren aan een goed doel namelijk Stichting Kanjer Wens, kortom een evenement wat je niet wilt missen.

Running Dinner Almere Editie 2020

De Tafelronde 155 Almere is alweer druk in de voorbereiding voor de komende editie van het Running Dinner Almere. Volgende week maken wij de definitieve datum bekend. In de tussentijd zijn wij op zoek naar goede doelen:

 

Voor het Running Dinner Almere 2020 zijn wij op zoek naar een goed doel of stichting waaraan wij het jaarlijkse culinaire evenement aan kunnen koppelen.

 

Aan de inschrijfprocedure stellen wij een aantal eisen:
– Het goede doel of stichting moet minimaal 2 jaar bestaan;
– Het goede doel of stichting moet actief en betrokken zijn in Almere;
– Het goede doel of stichting moet een maatschappelijk belang hebben.

 

Ken jij een goed doel of stichting? Meld je aan middels een motivatiebrief waarom wij jouw goede doel of stichting moeten kiezen en verstuur dit naar: secretaris@tr155.nl.

 

Uiteindelijk kiezen wij als Tafelronde 155 Almere de vijf beste uit de aanmeldingen en deze worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin ze zich verder mogen pitchen. Daarna maken wij de definitieve beslissing.

 

Veel succes en wellicht tot snel!

Goede doelen van de voorgaande edities

Running Dinner Almere Editie 2019

Stichting Wensjes

Het helpen van mensen in urgente nood staat centraal bij Wensjes. Je kunt hierbij denken aan mentale en materiële ondersteuning. De praktijk wees uit dat mensen dagen moesten overbruggen voordat zij bij het VLA (Voedsel Loket Almere) terecht konden. Tijdens deze dagen zij eten halen bij Wensjes. Ook voor spullen zoals huisraad en kleding kan men bij Wensjes terecht. In de volksmond wordt dit de inloop genoemd, waarbij zonder betaling hulp en goederen meegegeven wordt.

Stichting Sky

Sky Vernes, een jongen van 9 jaar oud, heeft cerebrale parese: een aandoening waarbij kinderen moeite hebben met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar. Bij alles wat er gedaan moet worden heeft hij hulp nodig. Om de kwaliteit van Sky’s leven zoveel mogelijk te verbeteren, zal hij twee keer per jaar behandeld moeten worden in de kliniek in Oekraïne. De kosten voor zijn behandeling worden niet vergoed door de verzekering.

Running Dinner Almere Editie 2018

Stichting Gouden Dagen – Polderburen

Het jaarlijkse ‘Running Dinner’ van de Tafelronde Almere 155 bracht donderdag 8.155 euro op voor ‘Gouden Dagen’ van Polderburen Almere. Deze stichting om het leven van ouderen kleur te geven door het vervullen van wensen van ouderen. “Met dit opgehaalde bedrag kan de stichting Gouden Dagen zo’n 105 wensen vervullen”, aldus Jacco van der Velde, voorzitter van de Tafelronde Almere 155.

Lees het artikel op de website van Almere zaken:
http://www.almerezaken.nl/nieuws/1450335-running-dinner-levert-ruim-8-000-euro-op-voor-vervulling-wensen-ouderen